Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Het vraagstuk van de klant

Bij Isidoorservice hebben we onlangs een uniek project gerealiseerd voor een particuliere woning, waarbij maatwerk en innovatie centraal stonden. De uitdaging hier was tweeledig. Ten eerste wilde de eigenaar de toegang tot de kast onder de trap optimaliseren zonder de toegankelijkheid van de trap zelf te hinderen. Ten tweede was er de wens om een moderne, automatische oplossing te implementeren die zowel stijlvol als functioneel was.
Neem contact op

Handbediende en automatische schuifdeur

Om aan deze behoeften te voldoen, heeft Isidoorservice twee aangepaste deuroplossingen geïnstalleerd. Voor de kast onder de trap hebben we een handbediende schuifdeur ontworpen en geplaatst. Deze schuifdeur beweegt parallel aan de trap. De tweede, meer complexe uitdaging was de implementatie van een automatische schuifdeur voor de toegang tot de trap. Deze deur schuift automatisch open vóór de kast wanneer geactiveerd, zodat de toegang tot de trap vrij blijft. Voor het gebruiksgemak is deze automatische deur uitgerust met twee impulsgevers: een drukknop vanuit de woonkamer en een radar die actief wordt bij benadering vanaf de trap. Dit zorgt voor een moeiteloze en handsfree bediening, perfect voor het moderne huishouden.
Project image
Project image
Project image

Magneetcontact voor veilige toegang

Veiligheid en functionaliteit zijn twee kernwaarden die we bij IsidoorService hoog in het vaandel dragen. Om te voorkomen dat de automatische schuifdeur van de trap opent terwijl de kastdeur openstaat (en daarmee potentieel de doorgang blokkeert of beschadiging veroorzaakt), hebben we een slimme veiligheidsmaatregel geïmplementeerd. Een magneetcontact op de handbediende kastdeur onderbreekt de signalen van beide impulsgevers (de radar en de drukknop) van de automatische deur wanneer de kastdeur niet volledig gesloten is. Dit zorgt ervoor dat de automatische deur enkel functioneert wanneer dit veilig en praktisch mogelijk is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dit project onderstreept onze toewijding aan innovatie, veiligheid en klanttevredenheid. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een automatische schuifdeur of draaideur voor uw woning? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

× Hoe kan ik je helpen?