Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Deurautomaten

Een deurautomaat opent en sluit de deur automatisch. Afhankelijk van de toepassing en de gebruikers, kan een deurautomaat worden bediend met een afstandsbediening, een sensor (die reageert op beweging), of schakelaars (elleboogschakelaars, drukknoppen, etc). Een deurautomaat kan worden toegepast in een publieke ruimte waar dagelijks veel mensen passeren, maar ook in een woning, waarbij de deurautomaat de gebruiker de mogelijkheid geeft om zelfstandig de ruimte of de woning te betreden en te verlaten. Doordat de deurautomaat de deur opent, maar ook weer sluit, worden bovendien energiekosten tot een minimum beperkt.

Contact opnemen

De verschillende draaideurautomaten

Een deurautomaat kan dus letterlijk een hulpmiddel zijn dat jou instaat stelt om zelfstandig te kunnen functioneren. Voor toepassing van een deurautomaat op een buitendeur zijn verschillende elektrische sloten, grendels en motorcilinders beschikbaar. We kijken graag samen met jou welke deurautomaat en welke slotoplossing voor jou het beste is. Regelmatig worden we ook gevraagd om buiten het leveren en monteren van een deurautomaat ook mee te denken in de bediening ervan. Voor mensen met weinig tot geen handfunctie zijn speciale maatwerkoplossingen beschikbaar. Vaak wordt de deurautomaat bij een woningaanpassing (deels) bekostigd door de WMO van jouw gemeente. De bediening en eventuele aanpassingen aan rolstoel worden door onze partners vaak rechtstreeks gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. Op deze manier wordt een deurautomaat een onderdeel van een groter geheel en kunnen wij een groot deel van de totale behoefte ontzorgen.

Vrijblijvend advies

Wij hebben verschillende deurautomaten, voor verschillende toepassingen. Kijk op de pagina draaideuren voor meer informatie, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen je graag!

 

Ervaring in deurautomatisering

Bij Isidoor Service hebben we meer dan drie decennia kennis en ervaring met automatische deuren. Onze expertise betekent dat alle complexe problemen met de deurautomatisering in een mum van tijd kunnen worden opgelost! Daar laten we het ook niet bij – onze projectenpagina toont de innovatieve deurautomaten oplossingen die we zelfs voor de moeilijkste uitdagingen aandragen. Dus daag ons uit: leg uw unieke probleem voor en laten we samenwerken voor een echt op maat gemaakte oplossing speciaal voor jou!

× Hoe kan ik je helpen?