Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Deuropener voor gehandicapten

Het dagelijks leven kan uitdagend zijn voor mensen met een handicap, vooral als het gaat om het openen van deuren. Gelukkig zijn er technologische oplossingen beschikbaar om hen te helpen bij het overwinnen van deze obstakels. Isidoorservice vertelt je graag meer over de voordelen van automatische deuropeners.

Automatische deuropener

Isidoorservice begrijpt de behoeften van gehandicapten en heeft automatische schuif- en draaideuren ontwikkeld die zijn ontworpen met om de mobiliteit en gebruiksgemak te verbeteren. Een van hun meest populaire oplossingen is de automatische deuropener. Deze deuropeners zijn speciaal ontworpen om deuren moeiteloos te openen, waardoor mensen met een handicap geen extra inspanning hoeven te leveren om toegang te krijgen tot gebouwen.

Contact opnemen

Toegankelijkheid en zelfstandigheid

De automatische deuropener van Isidoorservice maakt gebruik van geavanceerde sensortechnologie om de aanwezigheid van een persoon te detecteren. Zodra iemand zich in de nabijheid van de deur bevindt, opent deze automatisch zonder dat er fysieke inspanning vereist is. Dit is met name handig voor mensen met beperkte mobiliteit of kracht, zoals rolstoelgebruikers of mensen met spierziekten.

Op maat gemaakte automatische deuren

Een ander voordeel van de deuropeners van Isidoorservice is dat ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in bestaande deursystemen. Dit betekent dat ze kunnen worden geïnstalleerd zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen, wat zowel kostenefficiënt als tijdbesparend is. Bovendien kunnen de deuropeners worden aangepast aan verschillende soorten deuren. Neem ter inspiratie eens een kijkje tussen onze afgeleverde projecten.

Veiligheid van deuropeners

Isidoorservice hecht ook veel waarde aan de veiligheid van zijn gebruikers. De deuropeners zijn uitgerust met veiligheidssensoren die ervoor zorgen dat de deur niet sluit terwijl iemand erdoorheen gaat. Dit vermindert het risico op beklemming of letsel. Bovendien zijn de deuropeners voorzien van een nood ontgrendelingssysteem, waardoor de deur handmatig kan worden geopend in geval van een stroomstoring of noodsituatie.

De verschillende mogelijkheden

Naast de automatische deuropeners biedt Isidoorservice ook andere hulpmiddelen, zoals afstandsbedieningen en drukknoppen, waarmee gehandicapten de deuren kunnen openen zonder uit hun rolstoel of hulpmiddel te hoeven stappen.

Maatwerkoplossingen automatische deuren

Isidoorservice is zich bewust van de diverse behoeften van gehandicapten en biedt daarom ook maatwerkoplossingen. Ze kunnen rekening houden met specifieke vereisten en installeren deuropeners die perfect passen bij de individuele behoeften van de gebruiker.

Neem contact op

Als je op zoek bent naar een deuropener voor gehandicapten of mindervaliden, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Isidoorservice. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide assortiment aan deuropeners bieden wij op maat gemaakte oplossingen om de toegankelijkheid te verbeteren.

× Hoe kan ik je helpen?