Sluit je aan bij onze alliantie

“Isidoor Service BV is alliantiepartner van Entrance Dynamics. Aanvankelijk onder de naam Entrance Alliance, zijn we ontstaan uit de behoefte van een aantal gepassioneerde vakmensen (ZZP’ers en kleine installateurs) om gezamenlijk als één partij naar de markt te treden en een landelijk dekkende partij te vormen voor levering, installatie, service en onderhoud aan automatische toegangsdeuren en aanverwante producten.”

De installatie van automatische deuren wordt in de gehele markt meestal uitgevoerd door ZZP’ers. Ook de grote bedrijven maken vooral gebruik van ZZP’ers (of kleinere installatiebedrijven die op hun beurt weer gebruik maken van ZZP’ers.) Deze ZZP’ers zijn gepassioneerde vakmensen die gepokt en gemazeld zijn in de producten en de techniek, maar vaak niet de commerciële slagkracht hebben om zelf een portefeuille van eindgebruikers op te bouwen om zodoende het risico van afhankelijkheid van de grote partijen te beperken. Omdat Isidoor Service is ontstaan vanuit deze behoefte van de ZZP’er, is het voor ons belangrijk om de loyaliteit van de ZZP’ers te verdienen. Dat is niet iets wat je zomaar afdwingt of in een contractje afspreekt. Deze loyaliteit moeten wij verdienen en daar zijn we ons maar al te goed van bewust. Deze structuur en onze afhankelijkheid van ZZP’ers werkt alleen als de volgende elementen voldoende belicht zijn:

  • Voor alle partijen vruchtbare samenwerking (“wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen”)
  • Waardering en respect naar elkaar (zowel financieel als persoonlijk)
  • Open communicatie en eerlijkheid (verdeling van “vaarwater”)

Lijkt het je wat om als je ZZP’er ook “alliantiepartner” van Isidoor Service en Entrance Dynamics te kunnen noemen? Ervaring met het installeren en service verlenen aan automatische deuren? Top! Ben je daarnaast ook nog elektricien? Ook heel fijn! Het zijn allemaal pré’s, maar zeker geen vereiste. Wat er op je diploma’s staat, is voor ons minder van belang. We hebben goede ervaring met aanpakkers die bijvoorbeeld automonteur zijn. Affiniteit met mechanische én elektrotechnische producten is wel vereist. Als je denkt dat je aan de kwalificaties voldoet, dan horen wij graag van je. Wij kijken er naar uit om met je in contact te komen!