Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Storing in automatische deur

Een soepel werkende automatische deur is essentieel voor de toegankelijkheid en veiligheid van diverse gebouwen, zoals winkels, kantoren, ziekenhuizen en hotels. Maar wat als je elektrische deur plotseling een storing heeft en niet meer goed werkt?

Let op: storing en onderhoudswerkzaamheden alleen op werkdagen van ma t/m vr van 8.00 tot 17.00.

Contact opnemen

Hulp bij storing

Dit kan een vervelende situatie zijn die je normale gang van zaken verstoort en zelfs veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Gelukkig staat Isidoorservice voor je klaar om je te helpen bij het oplossen van storingen in zowel elektrische schuifdeuren als elektrische draaideuren.

Wat te doen bij een storing in je automatische deur?

Een storing in een automatische deur kan verschillende oorzaken hebben, zoals elektrische problemen of mechanische defecten. Als je geconfronteerd wordt met een storing, kun je enkele basisstappen nemen voordat je professionele hulp inschakelt:

  • Veiligheid voorop: Als je deur een storing heeft, is het belangrijk om direct voorzorgsmaatregelen te nemen om ongevallen te voorkomen. Markeer het gebied rond de deur als onveilig en waarschuw anderen voor de situatie.
  • Controleer de stroomtoevoer: Zorg ervoor dat je deur is aangesloten op een werkend stopcontact en dat er geen losse kabels zijn.
  • Schoonmaken en inspecteren: Verwijder vuil, stof of eventuele obstructies bij de sensoren en andere delen van de deur. Soms kunnen vuilophopingen de werking belemmeren.

Als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen en je automatische deur nog steeds niet goed functioneert, is het tijd om professionele hulp in te schakelen.

Oplossingen voor storingen

Bij storingen aan automatische deuren is het essentieel om een ervaren en betrouwbare partner in te schakelen. Met de jarenlange expertise in automatische toegangssystemen biedt Isidoorservice snelle en professionele oplossingen voor storingen in zowel elektrische schuifdeuren als elektrische draaideuren. Het service team begrijpt de complexiteit van automatische deuren en beschikt over de juiste kennis om het probleem snel te diagnosticeren en op te lossen.

Verleng de levensduur van automatische deuren

Als je geconfronteerd wordt met een storing in je elektrische schuifdeur, elektrische draaideur of een andere vorm van problemen met je automatische deursysteem, hoef je niet verder te zoeken. Voor meer informatie en deskundig advies kun je altijd vertrouwen op Isidoorservice.

Neem vandaag nog contact op met Isidoorservice en herstel de functionaliteit en veiligheid van je automatische deur, zodat je bedrijf weer soepel kan draaien! Ook voor periodiek onderhoud kun je bij Isidoorservice terecht. Regelmatig onderhoud is essentieel om storingen te voorkomen en de levensduur te verlengen!

× Hoe kan ik je helpen?