Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Elektrische deurdranger

Met een elektrische deurdranger (ook wel deurautomaat genoemd) wordt het betreden en verlaten van ruimtes nog gemakkelijker – geen geklungel meer met deuren! Werkend op sensoren of afstandsbediening, afhankelijk van de behoeften van de gebruikers, zijn deze openers te vinden in zowel openbare gebouwen, waar ze dagelijks door veel mensen worden gebruikt, als in particuliere woningen. Ze bieden niet alleen gemakkelijke toegang, maar werken ook energiebesparend doordat ze na het openen sluiten en daardoor minder kou naar buiten of naar binnen komt.

Contact

Elektrische deurdrangers in alle soorten en maten

Elektrische deurdrangers worden veel toegepast in appartementencomplexen, woningen, maar ook in winkels. Bij appartementencomplexen bijvoorbeeld, worden deuren naar het trappenhuis en naar galerijen vaak voorzien van sterke mechanische deurdrangers, om te voorkomen dat deze deuren bij harde wind open blijven staan. Dit heeft tot gevolg dat de deuren door ouderen en minder validen nauwelijks nog met de hand te openen zijn. Een elektrische deurdranger biedt dan uitkomst!

Isidoor Service is de go-to bron voor elektrische deurdrangers met meer dan 3 decennia aan expertise. We hebben geïnnoveerd en slimme projecten gemaakt die de industriële normen overtreffen! Van grote zware wind belaste deuren, tot lichte opdekdeuren in woningen, er is geen uitdaging te gek; vertel ons gewoon wat je nodig hebt zodat we een perfecte oplossing op maat kunnen maken – gemak is onze specialiteit! Bezoek onze projecten pagina om voorbeelden te bekijken van hoe we elke doorgang passend automatiseren.

 

Bediening elektrische deurdranger

Ook voor de bediening van je elektrische deurdranger gaan we ver. In veel gevallen kunnen we de ideale oplossing creëren met producten die bij ons standaard op de plank liggen. Van drukknoppen (bedraad of draadloos) tot bewegingssensoren en van handzender tot draadloze transponder die de deur opent als de transponder in de buurt van de deur komt. Wij kijken graag samen naar de voor jou beste oplossing.

Elektrische deurdranger minder validen

Soms rijkt zelfs onze kennis en ervaring niet ver genoeg. Denk bijvoorbeeld aan bediening van de deur door een minder valide bewoner die geen handfuncties heeft. In die gevallen werken we samen met partijen die maatwerk leveren. Vaak geïntegreerd in bijvoorbeeld de rolstoel worden dan oplossing gebouwd die passend zijn voor jouw situatie. In veel gevallen werken onze partners dan weer samen met zorgverzekeraars, waardoor de kosten voor dit maatwerk direct door je zorgverzekering kunnen worden vergoed. Je elektrische deurdranger wordt dan los gezien van de aanpassingen voor bediening van de elektrische deurdranger.

× Hoe kan ik je helpen?