Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Schuifdeuren elektrisch maken

Wij maken nieuwe en bestaande schuifdeuren voor binnen en buiten. Onze oplossingen zijn o.a. geschikt voor:

Wij maken bestaande deuren elektrisch om je thuis of op kantoor te voorzien van meer gemak. Door deuren elektrisch te maken zijn ze bijvoorbeeld op afstand te bedienen en toegankelijker voor minder validen of ouderen.

Bekijk hier al onze projecten met een elektrische schuifdeur. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Binnendeuren tot 80 kg

De Entrance Dynamics EDSL450 schuifdeuraandrijving voldoet aan alle hedendaagse vereisten op het gebied van betrouwbaarheid, universele toepassing, eenvoudige bediening en lage onderhoudskosten. De hoogwaardige state-of-the-art elektronica in combinatie met de robuuste aandrijving maken het tot een onopvallende en stille eenheid. Deze automatische schuifdeur is geschikt voor elke schuifdeurtoepassing. De krachtige aandrijving kan zelfs zeer zware deurpanelen openen en in het geval van een defect of noodsituatie de deurpanelen automatisch deblokkeren.

Geschikt voor woningen, praktijken, kantoren én meer

De Motion4 EvoDrive+ is uitermate geschikt voor woningen, zorgpraktijken, kantoren en hotels. Deze lineair magnetisch aangedreven schuifdeur is stil en elegant.
Een lineaire motor is een elektrisch aangedreven motor die, in plaats van te roteren, een lineaire beweging produceert. Stuwkracht wordt gegenereerd door de interactie van magnetische velden in de motor, door magnetische aantrekking en afstoting. In tegenstelling tot traditionele aandrijfsystemen, heeft een lineaire motor geen tandwielen, tandriemen, armen, of andere mechanische elementen, hetgeen resulteert in een zeer compacte en strakke behuizing van 60 x 70 mm, zeer geschikt voor gebruik binnen.

Moderniseren van bestaande schuifdeuren

Ook voor het ombouwen, of moderniseren, van bestaande schuifdeuraandrijvingen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze EDSL450 besturing kunnen we allerlei verschillende motoren, slot en andere accessoires aansturen, dus ook voor vervanging van een defecte besturing van een ander merk kan deze vaak worden toegepast. Ook voor complete modernisering van een complete aandrijving (motor, besturing, voeding, tandriem, etc) is onze EDSL450 uitermate geschikt. Voorwaarde voor het moderniseren van bestaande schuifdeuraandrijvingen is wel dat het loopwerk mechanisch in goede staat moet zijn. Na het ombouwen voldoet de aandrijving weer aan de modernste eisen en kan weer jaren voor een veilige en betrouwbare entree zorgen!

Maatwerk

Juist vanwege de flexibiliteit van onze EDSL450 besturing, kunnen we maatwerkoplossingen bieden die veel verder gaan dan menig andere partij. Geen uitdaging is ons te gek. Als er technische mogelijkheden zijn, zullen wij de uitdaging niet uit de weg gaan.

Neem ook eens een kijkje bij:

Elektrische schuifdeuren op maat gemaakt
Schuifdeuren op maat in restaurant
Schuideuren op maat in toilet
Schuifdeuren walk in closest

De kracht van Isidoor Service

Onze kracht ligt met name bij de renovatie en aanpassing van bestaande situaties. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn niet alleen in staat om een aandrijving of zelfs complete pui te monteren, maar doen ook de voorkomende werkzaamheden eromheen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een wandcontactdoos voor de stroomvoorziening bij de deur. Zo kun je de gehele aanpassing van de bestaande entree bij ons onderbrengen en heb je geen gezeur met het zoeken naar een elektricien en het aansturen van verschillende partijen.

Meer informatie
× Hoe kan ik je helpen?