Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

De juiste oplossing voor jouw situatie

Wij hebben een groot assortiment impulsgevers en toebehoren, zodat we de toegang optimaal uitrusten, met de oplossing die voor jouw situatie de beste is. Vaak hebben we hiervoor standaard oplossingen, maar soms gaan die oplossingen niet ver genoeg. We denken dan graag mee hoe we de juiste oplossing toch kunnen realiseren.

Contact opnemen

Op maat gemaakte deuren

Zo kunnen wij, in samenwerking met onze partners, zelfs maatwerk leveren. Denk bijvoorbeeld aan ALS en MS patiënten, die standaard handzenders niet kunnen bedienen. In sommige situaties gaan we zelfs zo ver dat bediening met de mond of ogen wordt gerealiseerd! In dergelijke gevallen wordt door een ergotherapeut beoordeeld welke maatwerkoplossingen noodzakelijk zijn. In de meeste gevallen wordt dit zelfs rechtstreeks door de zorgverzekeraar vergoed!

Pulsgevers

Als aliantiepartner van Entrance Dynamics hebben we toegang tot een enorm scala aan accessoires en pulsgevers. Voor elke denkbare situatie kunnen we een gepast advies geven en een passende oplossing aanbieden. Dat kan gaan om drukknoppen, schakelaars, sensoren, maar ook om een complete intercom systeem of toegangscontrolesysteem.

Draadloos

In veel gevallen maken we de pulsgevers draadloos bedienbaar. In dat geval wordt een ontvanger in de aandrijving geplaatst en kan de schakelaar of pulsgever zonder bekabeling op de gewenste plek worden gemonteerd. Ideaal bij renovatie, waar bekabeling meestal niet onzichtbaar kan worden weggewerkt. Dat scheelt veel tijd, energie en is bovendien een stuk mooier!

× Hoe kan ik je helpen?