Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Isidoorservice de specialist in automatische deuren Veelgestelde vragen schuifdeuren

Wat zijn de voordelen van een automatische schuifdeur?

Wij maken bestaande deuren elektrisch om je thuis of op kantoor te voorzien van meer gemak. Door deuren elektrisch te maken zijn ze bijvoorbeeld op afstand te bedienen en toegankelijker voor minder validen of ouderen.

Waarvoor kan ik een elektrische schuifdeur gebruiken?

De elektrische schuifdeuren zijn te gebruiken voor: woningen, praktijken, kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen en nog veel meer. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Isidoorservice de specialist in automatische deuren Veelgestelde vragen automatische draaideuren

Wat zijn de veiligheidskenmerken van de draaideuren?

Onze draaideuren zijn uitgerust met veiligheidssensoren die voorkomen dat de deur sluit als er een obstakel wordt gedetecteerd. Daarnaast zijn ze gemaakt van stevig materiaal dat weerstand biedt tegen inbraak en kunnen ze worden voorzien van verschillende toegangscontrolesystemen.

Kan ik een draaideur laten aanpassen aan mijn specifieke eisen?

Ja, Isidoor Service biedt maatwerkoplossingen voor draaideuren. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en glasopties om te zorgen dat de deur perfect past bij uw architectuur en stijlvoorkeuren. Met automatische draaideuren vermijden wij drempels, zodat ouderen en minder validen altijd zelfstandig naar binnen of buiten kunnen.

Isidoorservice de specialist in automatische deuren Veelstelde vragen service en onderhoud

Hoe vaak moet ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn automatische deuren?

Wij adviseren om ten minste eens per jaar onderhoud uit te laten voeren om de functionaliteit en veiligheid van uw deuren te garanderen. Voor deuren die intensief gebruikt worden, zoals in commerciële gebouwen, kan frequenter onderhoud noodzakelijk zijn.

Wat houdt een standaard onderhoudsbeurt in bij Isidoor Service?

Een standaard onderhoudsbeurt omvat het nakijken, smeren en afstellen van alle bewegende onderdelen, controle van de sluitmechanismen en sensoren, en een algemene veiligheidsinspectie. Bij eventuele gebreken bieden we directe reparatie of vervanging aan.

Bieden jullie 24-uurs service voor automatische deuren?

Nee, voor storing en onderhoudswerkzaamheden werken wij alleen op werkdagen van ma t/m vr van 8.00 tot 17.00.
× Hoe kan ik je helpen?