Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

EN16005 normering in combinatie met draaideuraandrijvingen

Veiligheid is een topprioriteit bij de installatie en werking van automatische draaideuren. De EN16005 normering speelt hierbij een centrale rol. Isidoorservice begrijpt het belang van deze norm en biedt hoogwaardige draaideuraandrijvingen, sensoren en veiligheidsoplossingen die voldoen aan de EN16005 standaard. In deze tekst gaan we dieper in op deze normering en hoe deze in combinatie met onze producten de veiligheid van automatische draaideuren waarborgt.

Contact opnemen

Wat is de EN16005 norm?

De EN16005 is een Europese norm die specifiek is ontwikkeld voor automatische deursystemen, inclusief draaideuren. Deze norm stelt eisen aan de veiligheid van personen die gebruikmaken van automatische deursystemen. Het doel is om ervoor te zorgen dat deuren veilig openen en sluiten, zonder gevaar voor beknelling of verwonding.

Draaideuraandrijvingen van Isidoorservice

Onze draaideuraandrijvingen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de eisen van de EN16005 norm. Ze bieden een soepele en veilige werking van automatische draaideuren. Met geavanceerde technologieën kunnen onze aandrijvingen de deur vloeiend openen en sluiten, waardoor beknelling wordt voorkomen.

Sensoren voor veiligheid

Sensoren spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid van automatische draaideuren. Onze sensoren zijn ontworpen om obstakels te detecteren en onmiddellijk te reageren door de deur te stoppen en, indien nodig, te openen. Deze realtime detectie voorkomt mogelijke ongelukken en beschermt gebruikers.

Veiligheid als prioriteit

Bij Isidoorservice is veiligheid de hoogste prioriteit. Onze producten worden getest en gecertificeerd om aan de strengste veiligheidsnormen te voldoen, waaronder de EN16005. Dit betekent dat klanten met een gerust hart kunnen vertrouwen op onze draaideuraandrijvingen en sensoren.

Het voldoen aan de EN16005 norm is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een morele verantwoordelijkheid. Het is onze missie om bij te dragen aan veiligere en efficiëntere openbare ruimtes door betrouwbare automatische draaideuroplossingen te bieden.

Automatische draaideuren

De EN16005 norm speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van automatische draaideuren. Isidoorservice begrijpt het belang van deze norm en biedt hoogwaardige draaideuraandrijvingen en sensoren die aan deze norm voldoen. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats, en we zijn er trots op om bij te dragen aan veiligere openbare ruimtes door betrouwbare en gecertificeerde producten te leveren. Kies voor Isidoorservice en investeer in de veiligheid en efficiëntie van uw automatische draaideursysteem.

× Hoe kan ik je helpen?