Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Automatische schuifdeuren

Een automatische schuifdeur is een groot gemak in het dagelijks leven dat velen als vanzelfsprekend beschouwen. Ze zijn te vinden op verschillende plaatsen zoals supermarkten, ziekenhuizen en zelfs woonhuizen. Met hun soepele werking bieden ze een snelle en efficiënte oplossing voor het betreden en verlaten van winkels of ruimten. Hun gemak is ongeëvenaard voor rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen, omdat ze het gedoe van het handmatig openen van deuren overbodig maken. Automatische schuifdeuren helpen ook energie te besparen, omdat ze alleen elektriciteit nodig hebben om te werken als er iemand in de buurt is. Een extra bonus is dat automatische schuifdeuren extra veiligheid bieden doordat er minder menselijk contact nodig is om de deur te openen.

Contact opnemen

Automatische schuifdeur op maat

Bij Isidoor Service leveren automatische schuifdeuren in alle soorten en maten. Van een badkamer deur in een aangepaste woning, tot 24 uur tankstations. Voor elke situatie bekijken welke automatische schuifdeur het beste geschikt is. Ook het deurblad voor uw automatische schuifdeur kunnen wij leveren. Dat kan een houten deur (al dan niet voorzien van slijtvaste HPL), een glazen deur, stalen deur of aluminium deur zijn. Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw automatische schuifdeur de uitstraling heeft die gewenst is. Uitnodigend of juist extra beveiligd? Wij denken graag mee om de voor jou juiste automatische schuifdeuren te realiseren.

Wat is een automatische schuifdeur?

Een automatische schuifdeur is een vrij breed begrip voor alle schuifdeuren die automatisch openen en sluiten. In het toepassingsbereik van een automatische schuifdeur zitten nogal wat verschillen. Wij leveren een automatische schuifdeur voor elk mogelijk toepassing. Alles van bijvoorbeeld een buitendeur voor zeer intensief gebruik (bijvoorbeeld bij een supermarkt, ziekenhuis of tankstation) tot een automatische schuifdeur voor een badkamer in de woning van een minder valide. Zelfs het automatiseren van de hef schuifdeur van je woning behoort tot de mogelijkheden!

Mogelijkheden automatische schuifdeur

Al onze automatische deuren worden op maat gemaakt. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Kijk voor meer informatie op onze pagina schuifdeuren of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Ook kunt u een offerte aanvragen via Whatsapp, hier heeft u binnen 15 minuten een reactie!

× Hoe kan ik je helpen?