Al meer dan 30 jaar ervaring in automatische deuren 5,0 uit 5 Google beoordelingen

Gemak met een automatische deur

Een automatische deur is een onmisbare oplossing voor tal van omgevingen, van woningen tot commerciële ruimtes. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat deuren automatisch openen en sluiten, wat het gemak en de toegankelijkheid aanzienlijk verbetert. Een automatische deur is bijzonder handig in situaties waar gemak en toegankelijkheid een belangrijke rol spelen.

Bij Isidoor Service helpen we u graag verder met een automatische deur die uw leven makkelijker maakt. Al onze automatische deuren worden op maat gemaakt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken. Of vraag een vrijblijvend een offerte aan. Dit kan ook via Whatsapp.

Contact opnemen

Wanneer is een automatische deur handig?

Hieronder enkele voorbeelden waar een automatische deur goed van pas komt:

  1. Winkels en winkelcentra: Automatische deuren zorgen voor een gastvrije en moeiteloze toegang voor klanten, wat hun winkelervaring verbetert.
  2. Kantoren en bedrijfspanden: In zakelijke omgevingen zorgen automatische deuren voor een professionele uitstraling en dragen ze bij aan een efficiënte doorgang van werknemers en bezoekers.
  3. Ziekenhuizen en zorginstellingen: Automatische deuren zijn essentieel in zorgomgevingen waar handen vaak vol zijn en snelle, gemakkelijke toegang cruciaal is. Ze verbeteren de toegankelijkheid voor patiënten, personeel en bezoekers.
  4. Woningen: Ook in residentiële settings kunnen automatische deuren het leven vergemakkelijken, vooral voor senioren en mensen met een fysieke beperking. Ze bieden een eenvoudige en handige manier om het huis binnen te komen en te verlaten.

Automatische draaideuren

Een automatische draaideur is een type automatische deur dat ideaal is voor drukbezochte locaties met veel voetverkeer. Deze deuren draaien in een cirkelvormige beweging, wat zorgt voor een continue en gecontroleerde doorstroming van mensen. Enkele voordelen van automatische draaideuren zijn:

  • Energie-efficiëntie: Door het gecontroleerde openen en sluiten wordt warmteverlies geminimaliseerd, wat bijdraagt aan een lagere energierekening.
  • Veiligheid: Automatische draaideuren zijn uitgerust met sensoren die ervoor zorgen dat de deuren veilig sluiten, zonder gevaar voor beknelling

Meer weten over automatische draaideuren? Neem contact met ons op.

Automatische schuifdeuren

Een automatische schuifdeur is een ander populair type automatische deur, vaak gebruikt in commerciële en openbare gebouwen. Deze deuren bewegen zijwaarts en bieden verschillende voordelen:

  • Ruimtebesparend: Omdat ze zijwaarts schuiven, nemen automatische schuifdeuren geen extra ruimte in beslag bij het openen, wat ideaal is voor smalle doorgangen.
  • Gemakkelijke Toegang: Ze bieden een brede doorgang, wat vooral handig is voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en het transport van goederen.
  • Hygiëne: Automatische schuifdeuren kunnen zonder aanraking worden geopend, wat helpt om de verspreiding van bacteriën en virussen te verminderen.

Meer weten over automatische schuifdeuren? Neem contact met ons op.

× Hoe kan ik je helpen?